Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Величезну заставу внесли за депутата слугу з КМР Трубіцина

За депутата Київської міськради від фракції «Слуга народу» Владислава Трубіцина, який був спійманий на хабарі, внесена застава в сумі понад 14 млн грн, як альтернатива утримання під вартою.

Про це повідомили у Вищому антикорупційному суді.

Уточнимо, що 12 лютого ВАКС заарештував Трубіцина з альтернативою застави в 14 млн 886 тис.грн.

Підкреслимо, що НАБУ зобов’язало скандального чиновника не залишати населений пункт, де він проживає, без дозволу детектива, прокурора, суду; повідомляти детективу, прокурору, суду про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними; здати на зберігання в Державну міграційну службу України свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд і в’їзд в Україну, носити електронний засіб контролю. Термін дії визначення-до 9 квітня 2022 року включно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що національне антикорупційне бюро підтвердило інформацію ЗМІ про упіймання голови однієї з постійних комісій Київради на отриманні хабара за дозволи на МАФи.

Також нагадаємо, що Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід спільнику затриманого на хабарі депутата Київради Владислава Трубіцина.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності