Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Верховна Рада ухвалила закон про перейменування УПЦ (МП)

Верховна Рада ухвалила законопроект №5309 щодо назви релігійних організацій, керівний центр яких перебуває на території держави-агресора.

Законопроект підтримали 240 нардепів.2017-12-03_5_pu-collage

Релігійна організація (об’єднання), яка безпосередньо або як складова частина іншої релігійної організації (об’єднанння) входить до структури (є частиною) релігійної організації (об’єднання), керівний центр (управління) якої знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та тимчасово окупувала територію України, зобов’язана у своїй повній назві, зазначеній її у статуті (положенні), відображати приналежність до релігійної організації (об’єднання) за межами України, до якої вона входить (частиною якої вона є), шляхом обов’язкового відтворення у своїй назві повної статутної назви такої релігійної організації (об’єднання) з можливим додаванням слів “в Україні” та/або позначення свого місця в структурі іноземної релігійної організації“, – йдеться у законопроекті.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності