Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ВЕРСІЯ: НЄМЦОВА ВБИЛИ НЕ НА МОСТУ

Офіційна версія та російські ЗМІ говорять про те, що Нємцов прогулювався з супутницею по мосту від ГУМу в сторону своєї квартири на Малій Ординці. Біля пішохідних сходів вбивця, зробивши 6 пострілів з Макарова, втік на машині білого кольору…

За офіційними даними медиків, хоча смерть наступила через 2 хвилини. Нємцов отримав поранення в голову через шию, поранення в серце, в печінку, шлунок і легені. Всі 4 кулі потрапили в спину.
У відкритому доступі є відео на якому нічого, крім силуетів не видно, а так само фотографії тіла Нємцова. Почнемо з відео.
По таймеру в 23.31.12 – видно як імовірно Нємцова, ще живого, з супутницею наганяє «снігоприбиральна» машина, яка виявилася вакуумним пилосмоком, але спочатку чомусь названа була «снігоприбиральною». Незрозуміло навіщо Нємцов з супутницею прогулювалися під дощем без парасольок. Але це не так уже й важливо.
В 23.31.16 – ймовірний вбивця вибігає з-за «снігоприбиральної» машини на дорогу, де його забирає білий автомобіль.
Якщо вірити цій версії, то вбивці вистачило менше 4 секунд, щоб вийти зі свого укриття (мабуть зі сходів), зробити 6 пострілів з Макарова і втекти.
Але є одне істотне «АЛЕ». Скорострільність Макарова 30 пострілів на хвилину. На 6 пострілів з Макарова потрібно 12 секунд!
Припустимо це паспортні дані і можна стріляти швидше. Але спробуйте просто зігнути і розігнути вказівний палець 6 разів, навіть без зусилля – це займе близько 2 секунд. На викид гільзи і взвод ПМу потрібно близько 0,5 секунди, в цей час курок натискати не можна. Тобто навіть без урахування подолання зусилля тугого курка, і без урахування коригування віддачі та прицілювання, на роботу механізмів і вказівного пальця піде мінімум 4,5 секунди в ідеальних умовах. Знову ж без часу на те, щоб вбивця вийшов з укриття і на час, щоб вибігти з-за комунальної машини…
Всі 4 кулі потрапили в спину.А на фотографіях з місця вбіства видно, що Нємцов впав на спину… Чи може людина при таких пораненнях стояти на ногах до останньої кулі, і тільки потім впасти на спину? Навряд.
Є варіант, що закривав собою супутницю, і в момент пострілів вона його підтримувала, але в цьому випадку або після пострілів вона повинна була його відштовхнути, щоб він упав так як лежить на фотографіях з місця убіства, або одне з двох…
На фото в момент приїзду медиків поранень не видно, так як постріли були в спину. Але де кров?
Міст має солідний ухил і на фото повинно бути багато крові, адже за офіційними даними постріли припали в голову, в серце і в печінку.
Офіційно заявляється, що смерть настала через 2 хвилини. За хвилину серце середньостатистичної людини прокачує близько 4 літрів крові, 10% крові людини – в печінці, яку теж вразила куля, 8% – в мозку, який теж був вражений.
Від місця вбивства до автобусної зупинки, до якої по відео під’їжджають автобуси і де повинні були знаходитися люди всього якихось 130 метрів. Але досі немає жодного свідка, який би сказав, що чув постріли.
Та й без автобусної зупинки в центрі Москви в цей час в радіусі 500 метрів повинно було бути чимало людей, які повинні були чути постріли, але їх немає.
Виходить, що або так співпало що центр Москви в п’ятницю ввечері був абсолютно безлюдний, або не було ніяких пострілів.
Водій «снігоприбиральної» машини, яка виявилася вакуумним пилососом, підтвердив, що побачив у дзеркало лежачу людину, зупинився, поспілкувався з супутницею Нємцова 4 хвилини і поїхав у своїх справах, не підійшовши до лежачого, хоча б з людської цікавості. Не розумів, що він свідок вбивства, хоча знав про вбивство і, що до нього у тправоохоронців повинні були виникнути питання?
Звісно, що в Росії на лежачого в п’ятницю ввечері чоловіка люди можуть не звернути увагу, мовляв «напився і розлігся», тим більше, що крові то, як ми видно по фото, немає.
Але, щоб фотомодель, на очах якої вбили Нємцова і яку саму ледь не вбили, спокійно стояла і не зверталася до громадян в режимі «допоможіть!», адже вона – не медик й тому не могла знати, що Нємцов уже мертвий – абсурдно.
Так само як абсурдно й те, що в цій ситуації вона прощупала пульс, переконалася, що її супутник мертвий і спокійно попрямувала розмовляти з водієм «снігоприбиральної» машини.
Отож, безшумний Макаров з скорострільністю Узі, безкровне тіло Нємцова, який як спартанець стояв не падаючи, отримуючи кулю за кулею, фотомодель зі сталевими нервами, водій «снігоприбиральної» машини, який не вийшов і поїхав по своїх справах далі, перехожі крокуючі повз – усе це, мабуть, можна пояснити тільки одним – Нємцова вбили не на мосту?
Можливо, що супутник фотомоделі, якого нам представляють як Нємцова, та ж людина, що їде на білій машині, тому що йому потрібно зникнути з місця, а «снігоприбиральна» машина – це ідеальний транспорт для доставки тіла на місце, а 4-ох секунд поза камерою цілком достатньо, щоб викласти тіло на асфальт?
Версія дика, але тільки вона пояснює, чому ніхто не чув пострілів, і відсутність крові. Чому зовсім не бідний чоловік з дівчиною вирішив прогулятися під дощем, а не піймати таксі? Це ж пояснює, чому «снегоприбиральник» рухався так повільно, а потім поїхав з місця пригоди та, чому фотомодель спілкується з цим водієм, а не влаштовує істерику біля тіла, закликаючи перехожих про допомогу.
Джерело: Экономические известия

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності