Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Весілля у столиці обходиться у 70 тисяч гривень

Вікторія Яблонська з міста Бориспіль на Київщині побралася з киянином Романом Адамчуком. На весілля витратили $ 5 тис. – 70 тис. грн.

“До весілля готувалися півроку, а той день минув, як година, – каже Вікторія. – Добре, що відкладали на весілля в доларах. Здали валютчикам по 14 гривень за долар. Отримали 70 тисяч”.

Роман – офтальмолог. Вікторія – перекладач з німецької мови. Познайомилися під час відпочинку у Єгипті.

“Думали, що вкладемося у 40 тисяч, але зараз це нереально, – розповідає Вікторія. – Все подорожчало. Сама знайшла ресторан, склала меню, розіслала запрошення родичам.Сукню хотіла взяти на прокат. Але зараз вигідніше купити, поносити і продати. За прокат такого ж хотіли 4 тисячі гривень. А я це купила за 6 тисяч”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наречена вела список витрат на весілля.

“Якби виходила заміж ще раз, скоротила б витрати на третин, – пояснює Яблонська. – Дарма 2,5 тисяч гривень віддали за оренду лімузина. Покататися не вдалося, бо дві години стояли пробці. Якби весілля робили влітку, не довелося б купувати шубку. На столі залишилося багато мяса і салатів, мало хто їв суші і фаршировану рибу. Офіціанти повідкривали всі пляшки з вином. Кожна пляшка надпита до половини. За 5-кілограмовий торт віддали 750 гривень, а його у кінці вечора вже ніхто не хотів їсти”.

За словами нареченої, зайвими виявилися салюти.

“Власниця ресторану заборонила їх запускати після опівночі, бо ресторан на першому поверсі багатоквартирного будинку, – пояснює Вікторія. – Дарма заплатила 2 тисячі гривень тамаді. Чіплялася до всіх гостей і говорила непристойні тости”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На думку молодят, з такими цінами, як зараз, жодне весілля не окупиться.

“У кращому разі 50 гостей подарують 25 тисяч гривень. Це з розрахунком, що кожна пара принесе по тисячі. Нам перепили менше 20 тисяч. Подарували пароварку, м’ясорубку і плазмовий телевізор”, – говорить Роман.

Гардероб нареченої (весільна сукня, фата, панчохи і білизна, коротка шуба) обійшовся у 12 тис. грн. За зачіску, манікюр і макіяж заплатили 900 грн. Костюм нареченого, туфлі і сорочка обійшлися у 4,3 тис. грн. За обручки молодята заплатили 4,2 тис. грн.

“На банкет у ресторані ми витратили 25 тисяч гривень, – каже Роман. – Платили по 500 гривень за людину. Ще 4,5 тисячі пішло на спиртні напої: шампанське, вино і горілку. Окремо докупляли мінеральну воду і сік, солодощі і фрукти, торт і коровай. Три тисячі заплатили музикантам, 4 – фотографу і оператору”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Яна Романюк, gazeta.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності