Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Весняне тепло у січні залишає Україну…

Погода в Україні найближчими днями погіршиться. Замість +12 буде +3..+5 та сніг із дощем.

Про це повідомляє уFacebookсиноптик Наталка Діденко. «2-го січня Україні буде ближчим сухий антициклон Leonhard, аніж мокрий циклон Magdalene. Тобто, опадів в нас не буде у понеділок. До того ж, наша територія ще й належатиме завтра теплому повітряному сектору… Тобто, в нас буде тепло», – зазначає Діденко.

Тож 2 січня температура повітря навіть вночі очікується в межах +1+7 градусів, а вдень досягатиме +7 +12 градусів, трохи нижче завтра в Харківській, Сумській, Чернігівській та Київській областях, +6+9 градусів.

«Поривчатий вітер може завівати хіба що в Карпатах, на Луганщині, Донеччині, Харківщині.У Києві 2-го січня переважатиме суха погода. Максимальна температура повітря досягне +9 градусів», – додає Діденко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як розповіла синоптик, похолодання прогнозується вже на 5 січня, яке супроводжуватиметься опадами.

Служба зміни клімату Європейського Союзу Copernicus прогнозує, що температура повітря в Європі прийдешньої зими з великою ймовірністю буде значно вищою за норму.

Також фахівці розповіли, чого очікувати від зими 2022-2023 в Україні.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності