Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ВІД ЧЕРВОНОЇ РОСІЇ В ГОЛУБУ ЄВРОПУ?

2014-01-10_114512Не встиг ще згаснути скандал дов­кола викладеного невідомими в соціальні мережі домашшнього гей-відео відомого політолога Віталія Портнікова, який останнім часом все частіше став з’являтися на сцені Євромайдану разом із лідерами опозиції, як в інтернет-мережах виплили публікації річної давнини щодо скандальної фотосесії чи не найголовнішого лідера сьогоднішнього Майдану.

Віталій Кличко, лідер партії «УДАР», в підтримку виборчої кампанії знявся в еротичній фотосесії. Разом з Віталієм, оголеним позував і Володимир – рідний брат спортсмена-політика.
Еротична фотосесія братів Кличків була опублікована в німецькому журналі «MAX», орієнтованому на гомосексуальну аудиторію. Також фото виставлено на офіційному сайті партії «УДАР», звідки їх можна скачати у вільному доступі.
На фото брати, повністю позбавлені одягу, обіймають один одного і позують в фривольних позах, прикриваючись м’якими вафельними рушниками. В цілому фотосесія витримана в жанрі легкої гей-еротики.
Що це?
Чергова провокація чи нав’язування українцям хибних європейських «цінностей»? А, можливо, це спосіб засвідчити перед Заходом сприйняття його гендерної політики? Адже цілому світові відомі обличчя дружини Віталія Кличка та нареченої Володимира. Жінки нещодавно виявили свою підтримку своїм обранцям зі сцени Євромайдану у Києві. Чергова провокація.

За матеріалами «ЛезоІнЮа»
Олена Радзівіл

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності