Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Від чого тікав “східняк” на заробітки пішки через кордон у Закарпатті

Правопорушник зізнався, що його тимчасово обмежено у праві виїзду за кордон.

У селищі Верховина-Швидка правоохоронці затримали 41-річного харків’янина, який хотів незаконно перетнути кордон та потрапити до Польщі.

Як з’ясувалося, під час обстеження території прикордонники помітили чоловіка із туристичним спорядженням, який йшов у напрямку кордону. Чоловіка затримали. Під час спілкування з ним з’ясувалося, що турист “на перекладних” добирався з Харкова до Львова.

Правопорушник зізнався, що його тимчасово обмежено у праві виїзду за кордон, оскільки він не виконував рішення суду про сплату аліментів. Тож відчайдух проклав собі маршрут через прикордонну Лубню у напрямку Польщі і навіть придбав онлайн-квиток на автобус з першого польського села Устшикі Гурне до міста Санок. Там він сподівався влаштуватися на роботу”, — розповіли у виданні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На чоловіка склали адміністративний протокол. Щодо нього проводяться розгляди.

Нагадаємо, що рятувальники попереджають про небезпеку сходження лавин в Карпатах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності