Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВІД ГПУ – НАЙКРАЩЕ В МЕРИ?

Ігор Прокопів, президент ПАТ «Укртрансгаз», 11 червня, скликав прес-конференцію, щоб поговорити буцімто про олімпіаду, але як виявилося, щоб насправді поговорити про політику, наступні місцеві вибори та самостійно прощупати ґрунт щодо можливості балотуватися у мери.

Якщо вірити тому, що над офісом Ігоря Прокопіва чорними круками кружляють представники Генеральної прокуратури (за чутками мова йде про закупівлю ПАТ «Укртрансгаз» за «дорученням» А. Яценюка близько 200 автомобілів по завищеній ціні і т. д.), то звісно, що екс-керівнику ВАТ «Івано-Франківськгаз» краще було б перечекати цю негоду в кріслі мера Івано-Франківська.

Адже у 2010 році, як подейкують в Івано-Франківському міськвиконкомі, йдучи буцімто як «технічний кандидат від Віктора Анушкевичуса», Ігор Прокопів навіть несподівано для себе, ледь таки не став міським головою.

То чому б не спробувати свої сили й цього разу, якщо за плечима є чималий капітал та Яценюк з адмінресурсом?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«На попередніх «мерських» виборах я мав місяць часу для підготовки до виборів. Так склалося. І в мене були там зовсім інші завдання… випередити партію особистим рейтингом. Мені вдалося, я вважав це особистою перемогою. Нагадую: тоді «Фронт змін» набрав 14%, а я – 15%. Своє завдання я за місяць виконав, якщо тверезо оцінювати. «Мерська» кампанія – складніший, більш господарський підхід. Але вона, на жаль, сьогодні регламентується законом про вибори. Закон ще не прийнятий, ми не знаємо, чи буде два тури, чи один. Чи будуть висувати партії, чи будуть самовисуванці. Тому перша проблема полягає в тому, що умови забігу ще не відомі», – зайшов з далека Прокопів.

«Я був директором ефективного івано-франківського «Облгазу», який входив у трійку найкращих в Україні за всіма показниками. Тут є мій рідний колектив, команда, яку я створював. Але коли після революції постало питання перезимувати, то мене покликав прем’єр-міністр Арсеній Петрович Яценюк…Таким чином, я погодився піти у НАК «Нафтогаз»», – не без нотки марнославства розповів Прокопів.

«Для «Народного фронту», який я представляю, важливо мати достойного кандидата в Івано-Франківську. Але я – солдат партії. Якщо буде закон про вибори і рішення партії, то піду», – резюмував менеджер-політик.

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності