Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ВІД ОБОЛОНСЬКОЇ НАБЕРЕЖНОЇ ДО ПОДІЙ У ХАРКОВІ

Харківські правоохоронці затримали п’ятьох молодиків, яких підозрюють у скоєнні масової різанини 11 червня, коли близько опівночі чотири десятки молодиків у масках, озброєні палицями, кастетами та ножами, вчинили погром у студмістечку, а згодом у ще одному з мікрорайонів міста.

До лікарень Харкова після нічної різанини в студмістечку звернулися 9 постраждалих За даними правоохоронців, дії зловмисників кваліфіковані за кількома статтями Кримінального кодексу України – ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 2 ст. 187 (розбій).

Затриманим у разі доведення їхньої провини може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Після масової різанини у Харкові маса постраждалих обох статей та різних національностей, проте численими ЗМІ наголос ставиться двох поранених йорданцях у вкрай важкому стані…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що після масової різанини у Харкові двоє поранених йорданців у вкрай важкому стані.

Міліція поки не повідомляє як просувається слідство, а також й приховує причини самого погрому. Тому тільки залишається робити власні здогади.
Нагадаємо, що погрому у студмістечку передувала акція під консульством Російської Федерації, де молоді правоналаштовані люди влаштували гучний страйк, закидавши будівлю пакетами з фарбою. Дісталося від них і представникам місії ОБСЄ, яких сьогодні, мабуть, тільки ліниві ще не звинувачують у шпіонажі та роботі на користь Росії…

Звісно, що такі масові громадські безпорядки, як згаданий страйк (з англ. – бити) під стінами консульства РФ у прикордонному Харкові, побиття з ножовими пораненнями іноземних «кольорових» студентів у студмістечку (статистика постраждалих серед місцевого населення світову громадськість в таких випадках не цікавить), побоїще з підставними рядженими геями на Оболонській набережній в Києві – усе це, завдяки вмілим маніпуляціям та роботі ЗМІ, не додає Україні шарму на міжнародній арені. Що в свою чергу з успіхом може бути використано як спецслужбами РФ, так і якимось опальним олігархом для дестабілізації у державі і підриву авторитету Президента, так і… комусь в уряді, скажімо, з метою пояснити чому Україна і досі не отримала обіцяного безвізового режиму з ЄС і т. ін.?

Підготував Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності