Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Від російської вакцини, яку лобіював Медведчук, медики заразилися COVID-19

У Росії троє медиків з Алтайського краю заразилися COVID-19 після щеплення російською вакциною “Спутник V”.

Про це повідомляє російське державне інформаційне агентство федерального рівня ТАСС з посиланням на управління преси та масових комунікацій Алтайського краю

В Алтайському краї три медики з 42, які першими поставили щеплення від коронавірусної інфекції (вакциною “Супутник V”), заразилися коронавірусом“, – йдеться у повідомленні.

Росіяни вважають, що нібито імунітет у хворих медиків, які пройшли вакцинацію, не встиг сформуватися.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Це називають винятковою причиною зараження.

У відомстві зазначили, що вакцина двокомпонентна – пацієнт отримає другу вакцину через три тижні після першої.

Нагадаємо:

  • 11 серпня президент Росії Володимир Путін заявив, що в РФ зареєстрували першу в світі вакцину від COVID-19 і його дочка вже зробила нею щеплення.
  • Іноземні експерти висловили стурбованість прискореними темпами випробувань вакцини в Росії, а також незначною кількістю людей, які брали участь у випробуваннях.
  • Народний депутат фракції “Слуга народу” Олександр Качура заявив, що Україна буде зобов’язана закупити російську вакцину від коронавірусу, якщо буде доведена її ефективність.
  • Так  лобіював російську вакцину в Україні й кум Путіна Віктор Медведчук: «Европейскую вакцину от коронавируса в Украину смогут поставить не раньше второй половины 2021 года, а производство российской уже налажено», – наводить заяву Віктора Медведчука чотирьом каналам Newsone. Інші три канали, з якими спілкувався кум Путіна, це 112-й, ZIK ті Інтер. «Украина не получит европейскую вакцину раньше 500 миллионов жителей Евросоюза», – заяву з того ж інтерв’ю навів ZIK.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності