Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Від українського громадянства хоче відмовитися відомий футбольний тренер

Колишній футболіст «Дніпра» і збірної СРСР, олімпійський чемпіон 1988 року Володимир Лютий заявив в інтерв’ю Football.ua, що збирається відмовитися від українського громадянства.

«У мене залишилося українське громадянство, ніяких змін. Просто те свавілля української влади … Я недовго протримаю цей паспорт. Подивіться, що влада творить з народом … Я значну частину життя провів у Німеччині і хотів повернутися в Україну. Був готовий працювати навіть безкоштовно – нікому нічого не потрібно. Це не розвиток, це знищення. Скрізь корупція і договорняки», – підкреслив Лютий.

Він заявив, що був патріотом України, поки не пожив в країні.

«Мені дуже шкода український народ, і я співчуваю йому. Якщо подивитеся на мою сторінку в Facebook, то побачите пости про нашу владу. Йде геноцид народу. Чому всі мовчать? Вони прийшли до влади, коли було 40 млн жителів. Зараз – 26 млн. Люди біжать звідти, як з тонучого корабля. Там неможливо жити. В Україні люди просто існують. Відчув це на власній шкурі», – заявив тренер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: onlineua.club

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності