Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Від завтра, 1 травня, українці втратять можливість дивитися десятки телеканалів

Незабаром українці поступово почнуть втрачати можливість дивитися популярні телеканали. Залишилося всього лише кілька днів. Чого очікувати, яка причина і які саме канали будуть відключені?

«Ланет», найбільший в нашій країні інтернет-провайдер, повідомив про те, що починаючи з першого травня розпочнуться відключення цілого ряду популярних телевізійних каналів.

Причина цього непопулярного кроку – конфлікт з найбільшими вітчизняними медіагрупи.

Графік відключень буде виглядати таким чином:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
  • З 1 травня будуть відключені ICTV, “Новий канал”, СТБ, М1, М2, “Оце”;
  • З 5 травня – “Україна”, НЛО TV, “Індиго TV”;
  • З 19 травня – 1 + 1, 2 + 2, ТЕТ, “Плюсплюс”, “Бігуді”, “Уніан”, “Квартал TV”, Bolt, StarFamily, StarCinema, FilmUA Drama, “Кус-Кус”, “36, 6 “;
  • З 21 травня – “Інтер”, К1, К2, НТН, “Мега”, Enter-фільм, “Піксель”, Zoom.

Також з початку травня будуть оновлені послуги телебачення.

Міжнародні телевізійні канали стануть більш доступними, буде зменшено кількість реклами, а вартість пакетів послуг буде значно знижена. Всього для користувачів стануть доступні чотири великих пакета послуг:

  1. Baza – понад сто п’ятдесят телеканалів, серед яких будуть Viasat, TV1000, Sony, Discovery, VIP Premier, FOX, абонентська плата складе 77 грн за тридцять днів.
  2. Prime – понад 180 розважальних і пізнавальних телеканалів, як вітчизняних, так і міжнародних, в тому числі Discovery, FOX, Viasat, TV1000, VIP Premier, Sony та інші всього за 97 грн за тридцять днів.
  3. Prime + – понад 180 українських та міжнародних розважальних і пізнавальних телеканалів, 119 грн/30 днів;
  4. Безкоштовний соціальний ТВ-пакет Promo – понад 100 інформаційних та розважальних українських телеканалів.

За словами представників «Ланет», всі нові чотири пакети послуг не будуть включати канали медіагруп, що розірвали договір достроково в односторонньому порядку.

При цьому саме відключення цих каналів дозволило знизити вартість тарифів для рядових абонентів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності