Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Відео зі стратою українського полоненого зняте за наказом пригожина з подвійною метою…

До жорстокого вбивства українського військовополоненого, відеозапис якого поширився в мережі, причетна пвк “вагнер”, заявив засновник російської “опозиційної” організації Gulagu.net Володимир Осєчкін.

За словами Осєчкіна, він зв’язався з колишнім бійцем пвк “вагнер” Андрієм Медведєвим, який упізнав на відеозаписі своїх товаришів по службі.

“Він однозначно пізнає там своїх колег, бійців пвк “вагнер” за характерними позивними, по тому, як вони розмовляють, по тому, що вони озвучують по рації”, – заявив Осєчкін.

Він також оголосив про винагороду в розмірі трьох тисяч євро за інформацію про людей на відео.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 11 квітня з’явилося моторошне відео, на якому видно, як один з московсьих окупантів відрізає ножем голову ще живому українському військовополоненому. Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за ч.2 ст. 438 Кримінального кодексу нашої країни – “порушення законів і звичаїв війни”.

На думку експертів, виконавці страти можуть вже бути мертвими. У Міноборони України роблять все можливе для ідентифікації страченого кацапами українського військовополоненого.

Зрозуміло, що нормальні люди не служать в пвк “вагнера”, тому їм притаманна жорстокість, але дане відео скоріш зроблене і поширене мережею за вказівкою керівника пвк – пригожина з метою залякування противника – українських вояків, а також для того, щоб таким чином відбити бажання у своїх “вагнерівців” здаватися у полон ЗСУ, переконавши їх, що тепер їм на милість від українців годі сподіватися…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності