Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Відкіля потужна ВІЙСЬКОВА АВІАЦІЯ в Україні при таких розкладах?..

Міноборони відзвітувалось про нові досягнення – продаж за 1,8 млн грн дев’яти надлишкових авіаційних двигунів АЛ-21Ф-ЗТ, що використовуються у бомбардувальниках Су-24.

Двигуни для військових літаків були продані у 2021 році покупцеві на внутрішньому ринку (постає логічне запитання: навіщо ці двигуни комусь на внутрішньому ринку, чи не для перепродажу закордон?).

Водночас зазначимо, що за сім років війни – з 2014 року було відремонтовано лише сім фронтових бомбардувальників Су-24М та літаків розвідників Су-2МР Повітряних Сил ЗС України. А лише завершальний етап капітального ремонту одного двигуна АЛ-21Ф-ЗТ у березні 2021 року коштував військовим щонайменше 2,7 мільйона гривень.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час брифінгу тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління майна та ресурсів Міністерства оборони полковник Руслан Нетребко повідомив, що у Міністерстві оборони з 2020 року відновили у роботу з відчуження та реалізації надлишкового майна.

Нагадаємо, що проте, що в армії багато зайвого, що можна продати наголошував уже звільнений радник Володимира Зеленського під час президентських виборів полковник Іван Апаршин, який служив у Міноборони при міністрі Гриценку. Після виборів Апаршин очолив в Офісі президента Директорат з питань оборонної політики, який за рік розформували, а його звільнили

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності