Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Відкіля схрон із вибухівкою? – так він же громадський активіст зі Львівщини

Служба безпеки виявила в жителя Львівської області, який позиціонує себе як громадського активіста, прихований арсенал з бойовими засобами ураження.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, правоохоронці вилучили зі схрону майже два кілограми пластиду, тротилові шашки та вибухові пристрої. Схованку облаштували в прибудинковій споруді приватного будинку.

Під час огляду тайника правоохоронці виявили 3 гранати РГ-42 і Ф-1, електродетонатори, шумові гранати і більш як сотню набоїв калібру 5,45 мм.

Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини протиправної діяльності. Зброю вилучили як речовий доказ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, днями українські спецслужби під час контрдиверсійних навчань у Донецькій області знайшли схрон із вибухівкою у лісопосадці біля залізничної станції «Дружківка».

У Закарпатській області співробітники СБУ виявили схрон з боєприпасами. Його обладнали в покинутій будівлі в одному з сіл Берегівського району.

Раніше співробітники СБУ знайшли у Луганській області схрон зі зброєю бойовиків. Арсенал був розташована у лісовій смузі поблизу селища Стара Краснянка Сєвєродонецького району, де у 2014 році дислокувалися позиції російсько-терористичних угруповань.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності