Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Відкрилися Різдвяні Ярмарки

В містах Західної України розпочали роботу Різдвяні Ярмарки.

Для мешканців та гостей Львова, де це дійство проходить вже у шосте, підготували спеціальну програму – «Празник на Андрія». Традиційно, на сцені Ярмарку викарбували святкові монети. Також на Ярмарку збирають кошти на лікування військових з зони АТО.

Цього троку учасниками Ярмарку у Львові стали 150 підприємців, а ось у Івано-Франківську, де таке дійство цього річ відбувається вперше (мова йде про дерев’яні торговельні хатинки, які нещодавно поставили у місті на початку вулиці Незалежності, і які уже є традиційними для «Клумби» перед Львівським оперним театром та біля Ратуші), тому до ярмарку залучено лишень близько 40 підприємців.

На ярмарках можна придбати новорічні сувеніри, солодощі, випити запашного гарячого глінтвейну і закусити його смаженими ковбасками чи шашликом…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Усе майже як у старій добрій Європі…

Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності