Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Відповідь не забариться, – Буданов і ЗСУ обіцяють помститися…

Начальник ГУР МО України Кирило Буданов після спроби московії атакувати Україну балістичними ракетами вдень 29 травня заявив, що чергова спроба терористичних дій рф вкотре зазнала поразки.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, яке у Телеграмі опублікувала пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України.

“Усі ті, хто в рф до сих пір вірили, вірять і, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас трошки засмутити – це не так: усі як знаходилися, так і знаходяться на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу. Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, – ви дуже скоро про це пошкодуєте”, – сказав він.

Начальник ГУР зазначив, що “наша відповідь не забариться”.

“Чекайте, скоро всі все побачать”, – поінформував Буданов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що сьогодні, 29 травня, кацапи випустили тільки по Київщині 11 балістичних і крилатих ракет “Іскандер”, сили ППО знищили усі цілі.

“Вдруге за добу противник здійснив ракетний удар по території України. Близько 11:30 атакував. Загалом випущено 11 ракет: «Іскандер-М» та «Іскандер-К» з північного напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Також із вечора напередодні московити атакували ще ряд областей України дронами та стратегічні об’єкти в цих областях…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності