Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ВІДСТАВКА РЕЗНІКОВА ВЖЕ ОФІЦІЙНА! – Їде до Лондана торгувати яйцями й куртками?..

Президент Володимир Зеленський запропонує парламенту звільнити міністра оборони Олексія Резнікова і призначити на його місце керівника Фонду держмайна Рустема Умєрова.

Про це президент оголосив у своєму вечірньому зверненні.

«Цього тижня парламенту буде запропоновано ухвалити й кадрове рішення. Хочу окреслити це зараз. Я вирішив провести заміну міністра оборони України. Олексій Резніков пройшов ці більш ніж 550 днів повномасштабної війни. Вважаю, що Міністерство потребує нових підходів та інших форматів взаємодії як із військовими, так і з суспільством в цілому. Зараз очолити Міністерство має Рустем Умєров. Верховна Рада України добре знає цю людину, і пан Умєров не потребує додаткових представлень. Очікую від парламенту підтримки цієї кандидатури», – сказав президент.

Нагадаємо, про відставку Резнікова заговорили після низки корупційних скандалів у Міноборони, навіть називали його можливого наступника – голову ГУР Кирила Буданова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сам Резніков заявив, що піде зі своєї посади, тільки якщо таке рішення прийме Володимир Зеленський.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності