Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Відтепер США протистоятимуть Кремлю чужими силами? Прибалтика. Сирія…

Сполучені Штати Америки виділяють Естонії, Латвії та Литві близько 170 мільйонів доларів на допомогу в галузі оборони, повідомляється на сайті Білого дому.

“Сполучені Штати планують надати близько 100 мільйонів доларів на придбання великокаліберних боєприпасів та 70 мільйонів доларів на підготовку і програми з оснащення Балтійських країн з метою зміцнення потенціалу національних армій або сил безпеки на державному рівні в Естонії, Латвії та Литві”, – йдеться у повідомленні.

Також США продовжують покращувати оборонну та безпекову інфраструктуру в країнах Балтії, зміцнювати їхні державні зусилля зі зміцнення стійкості країн та нарощувати оборонні спроможності за допомогою програм з безпеки.

У зв’язку з цим зазначається, що країни Балтії щорічно отримують 3,5 млн дол. відповідно до Міжнародної програми військового навчання та підготовки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що вчора, 03 квітня, президенти трьох країн Балтії на зустрічі в Білому домі 3 квітня попросять президента США Дональда Трампа зробити більше для стримування Росії.

Також на цій зустрічі президент США Дональд Трамп підтвердив свій намір вивести американські війська з Сирії і відправити війська на південний кордон з Мексикою: “Я хочу вийти (з Сирії, – ред.). Я хочу повернути наші війська додому, я хочу почати відновлення нашої нації”, – сказав Трамп.

Тож можна прийти логічного висновку, що від тепер Трамп має намір протистояти Кремлю чужими силами…

За матеріалами закордонних ЗМІ Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності