Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Війна у Сирії є марною грою м’язами Кремля, – опозиція

Президент загальноросійського руху “Союз Правих Сил” Леонід Гозман запевнив, що Росія втрутилась до Сирії суто символічно, аби показати свою силу, проте не маючи для цього жодних раціональних підстав.

Щодо заяви Трампа у Twitter, експерт запевнив, що вона могла бути цілком ефективною.

“Спочатку запропонувати томагавки, аби було зрозуміло, що зараз буде такий великий мідний таз, яким все накриється. Це інколи може протверезити”, – сказав Гозман.

Також він зазначив, що ніхто не знає, що ж, насправді, відбувається в голові керівництва РФ, навіть саме керівництво.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Справа в тім, що наше втручання в Сирію не мало ніяких раціональних підстав. Війна, яку розпочала наша спільна країна Радянський Союз колись в Афганістані не мала ніякого сенсу, так само не має ніякого сенсу війна в Сирії. Окрім сенсу чисто символічного: показати, що ми теж круті. Щоби з нами рахувались,
– розповів експерт.

На його думку, порятунок Асада не може надати Росії ніякої радості, а саме держава тепер і взагалі не знає, як звідти вийти.

“Так, ми влізли туди, аби довести, що ми також велика держава, а тепер, як звідти вилізти – невідомо”, – додав Гозман.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності