Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Військовий збір з обміну валют скасовано

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який скасовує оподаткування військовим збором операції з купівлі-продажу фізичними особами іноземної валюти.

У пояснювальній записці зазначається, що запровадження додаткових перешкод щодо обігу валютних цінностей у вигляді військового збору призводить до вкрай негативних наслідків для економіки України: значно зростає обсяг проведення операцій з готівковою іноземною валютою та банківськими металами на тіньовому ринку.

При цьому бюджет додатково втрачає збір до Пенсійного фонду; загальмовується ринок банківських послуг з платіжними документами; зменшується пропозиція готівкової та безготівкової іноземної валюти; штучно завищується вартість валюти для фізичних осіб.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності