Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Віктор Янукович: Держбюджет-2014 передбачає реалізацію рекордної кількості інфраструктурних проектів

Державний бюджет на 2014 рік передбачатиме реалізацію рекордної кількості інфраструктурних проектів. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.

За словами Віктора Януковича, у 2014 році розпочнеться реалізація низки проектів, розроблених, зокрема, з Російською Федерацією. «Нас очікує будівництво разом із Росією двох блоків на Хмельницькій АЕС. Нас очікує будівництво заводу з виробництва ядерного палива в Кіровоградській області», – підкреслив він.

За словами Віктора Януковича, Україна та Росія реалізовуватимуть спільні проекти у суднобудуванні, літакобудуванні, енергетичному та транспортному машинобудуванні.

Президент також наголосив на важливості співпраці з таким стратегічним партнером України як Китай. «Ми вже маємо товарообіг 10 мільярдів доларів. Наша мета в найближчі роки – збільшити цей товарообіг у рази. Тому ми дали згоду стати стратегічним партнером Китаю у будівництві проекту «Великий шовковий шлях», який передбачає будівництво величезної інфраструктури навколо транспортного коридору», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Глава держави нагадав, що Україна і Китай вже підписали угоди щодо будівництва великого порту у Криму, теплоелектростанції в Одеській області, будівництва «Повітряного експресу», кільцевої дороги навколо Києва.

Президент також наголосив на важливості будівництва спільно з Китаєм заводів з газифікації українського вугілля. «Ми видобуток вугілля з року в рік будемо збільшувати, і ці заводи будуть виробляти синтетичний газ», – сказав Глава держави.

Як наголосив Віктор Янукович, за результатами домовленостей з Китаєм активніше реалізовуватиметься програма з будівництва доступного житла.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності