Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Віктор Костючик: для добудови обласного перинатального центру необхідно освоїти 14 мільйонів гривень

IMG_3611Заступник голови Івано-Франківської обласної адміністрації Віктор Костючик відвідав 6 грудня будівництво обласного перинатального центру, що на вулиці Федьковича в Івано-Франківську. Заступник голови оглянув стан виконання будівельних робіт на об’єкті, вивчив пов’язані з будівництвом проблемні питання.

«Президент України дав вказівку готувати бюджет 2014 року як бюджет регіонального розвитку, – зазначив він, виступаючи перед представниками засобів масової інформації, – тому керівництво Івано-Франківської обласної державної адміністрації здійснює інспекційні поїздки по об’єктах, які планується здавати в експлуатацію в 2014 році».

Зі слів Віктора Степановича, сьогодні керівництво області розглядає будівництво перинатального центру як пріоритет. Наразі для того, щоби вже наступного року здати об’єкт в експлуатацію, потрібно освоїти ще до 14 мільйонів гривень, не рахуючи коштів на технологічне обладнання.

Серед інших об’єктів соціального значення, які сьогодні потребують першочергової добудови пан Костючик назвав школу у селі Раковець Богородчанського району, низка шкіл у Рогатинському, Калуському, Верховинському, Косівському районах тощо.

Торкнувся заступник голови облдержадміністрації також і питання суспільно-політичної ситуації, яка склалася у краї та Україні в цілому. «Я розумію тих людей, які відстоюють свій європейський вибір на майданах, – зазначив він, – розумію прагнення людей жити за європейськими стандартами, але я не розумію  тих закликів, які сьогодні лунають, про параліч економіки, про блокування роботи виконавчих служб. Слабка Україна сьогодні нікому не потрібна. Я вклоняюся перед тими людьми які сьогодні – у холод, на вітру наполегливо працюють».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності