Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Вікторія Сюмар звільнилася

5-2Заступник секретаря РНБО виконала обіцянку піти з посади після виборів.

Жінка написала заяву про звільнення за власним бажанням. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.
«Написала заяву про звільнення за власним бажанням, як і обіцяла одразу після призначення. Завдання було втримати ситуацію у перехідний період. Тепер інформаційну політику має формувати команда обраного Президента в АП. В такий час, коли люди щогодини чекають пояснення влади, все має бути чітко скоординовано на найвищому рівні», – зазначила Сюмар.
Підводячи підсумки своєї роботи за сто днів, заступник секретаря РНБО сказала, що головним її здобутком на цій посаді стало те, що українські ЗМІ стали справді українськими.
«Останні три місяці країна жила в єдиному інформаційному просторі, де була спільна цінність – суверенна і цілісна Україна. За це щиро дякую редакторам та топ-менеджерам телеканалів, колегам-журналістам, експертам, з якими доводилося досить тісно взаємодіяти, що особливо доречно у День журналіста», – написала Вікторія Сюмар.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності