Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Вінницький авіаційний завод піде з молотка, – а навіщо він Україні?

Кабмін погодив передачу для подальшої приватизації 18 об’єктів «Укроборонпрому», а один об’єкт передав Міноборони (Українська авіаційна транспортна компанія). Серед підприємств, які плануються продати, і ДП «Вінницький авіаційний завод» (ВіАЗ).

В документі, який погоджено урядом вказується, що загальна вартість активів цих об’єктів станом на 1 липня 2020 року — 280 613,0 тис. грн. За перше півріччя 2020 року ці об’єкти зазнали збитків на суму 14 975,0 тис. грн. Заборгованість із виплати зарплат складала станом на 1 липня 2020 року, 7 600,5 тис. грн.

Наводимо перелік об’єктів.

Нагадаємо, що у Вінниці фактичний керівник авіазаводу здавав державне майно в оренду приватній фірмі колишнього нардепа “за копійки”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У матеріалах кримінального провадження, выдкритого за ч. 2 ст. 367 КК України, йдеться про те, що Віталій Василик, якого призначили арбітражним керуючим санацією ДП «Вінницький авіаційний завод», що на вулиці Чехова, в кінці червня 2015 року, в порушення встановленого порядку, уклав з ТОВ «ВіАЗ» договір оренди виробничих приміщень.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності