Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Війна

Якщо Україна не поставить ворога на місце, нашої держави не буде.

Поки МЗС РФ і особисто Володимир Путін словоблудять, російський спецназ продовжує захоплення території України.
Російський спецназ з російським озброєнням і в уніформі частин спецпризначення ГРУ ГШ МО РФ під прикриттям «масовки» аля-ополчення Донбасу штурмом взяв райвідділ міліції в райцентрі Слов’янськ Донецької області.
Це – продовження вторгнення армії Російської Федерації (головнокомандуючий – Володимир Путін) в Україну.
Сценарій очевидний: максимально затягти переговори з представниками центральної влади на рівні Єфремових – Ахметових, захопити ряд важливих об’єктів, захопити заручників, захопити зброю, озброїти місцеву «п’яту колону» з числа агентів ФСБ і криміналітету. І прикритися максимальним числом роззяв.
Таким чином зробивши малоймовірною антитерористичну операцію: велика ймовірність того, що як тільки почнеться штурм захопленого терористами райвідділу, такими ж групами спецназу будуть захоплені інші райвідділи МВС і СБУ, і не тільки в Донецькій і Луганській областях. Диверсійні групи, посилені місцевими «активістами» , будуть і далі розгойдувати ситуацію. У Києва просто не вистачить сил і засобів вибивати російський спецназ всюди з території Донбасу силами лише МВС і СБУ.
Потрібно правді дивитися в очі.
Нова українська влада зробила все можливе, щоб ворог реалізував саме такий сценарій. Скільки за 50 останніх днів було сказано, що потрібно наглухо перекрити кордон, ввівши візову систему для громадян РФ?! Чому досі не введено режим надзвичайного стану і комендантська година в регіонах з максимальною небезпекою диверсійних операцій ворога і сепаратистів?! Чому нова влада саботувала проведення антитерористичних операцій в Криму, в Харкові, в Донецьку і Луганську, дозволяючи агентам спецслужб РФ і місцевим сепаратистам творити все, що вони хотіли?
Замість жорсткого відсічі ворогу – переговори з донецьким, суцільно агентурним ОЗУ «Люкс» та його сателітами. Глузлива, блукаюча посмішка Ріната Ахметова, очі вбік на останній прес-конференції – один в один така ж, яка була у Януковича (пам’ятаєте, « … а не поспішайте нас хоронити … »?) – Могла багато чого сказати і Авакову, і Турчинову, і Яценюку, і Тягнибоку. Але не сказала …
І Аваков продовжував з «донецькими» розмови ні про що. А в цей час диверсійна група російського спецназу здійснила чергову вдалу операцію проти України. І все було готове заздалегідь: і шини чекали диверсантів у Слов’янську заздалегідь, і «місцеві жителі» вчасно блокували дорогу з Донецька в Слов’янськ, щоб не пропустити «федеральні сили»…
Цікаво, глава президентської канцелярії Пашинський і сьогодні на рибалці?.. А чим зайнятий в.о. Верховного головнокомандувача, в.о. Президента України пан Турчинов? Не бажає звернутися до нації з приводу ВІЙНИ, яку вже 45 днів проти України веде Росія? ..
Адже розумні люди попереджали: «Якщо диверсанти втримаються 48 годин, російська армія вторгнеться», – Саакашвілі.
Переконливе відчуття, що Україну просто «зливають» ворогу. Тому що відповідь Києва на військову агресію – неадекватна. І в першу чергу неадекватна з боку політиків і чиновників, представлених партією «Батьківщина».
У «казенних» кабінетах, в приватних офісах і на вулицях Києва люди говорять без натяків: Юлія Тимошенко та її продажна «шобла» здає Україну за домовленістю з Путіним. Після всіх грандіозних втрат, вдалої втечі всіх стовпів режиму, ідіотських управлінських рішень і абсурдних кадрових призначень ця впевненість громадян у зраді нинішніх «поводирів народу» – цілком логічна.
У результаті Україна стоїть на порозі того, що як і Майдан, свою країну громадянам доведеться захищати від зовнішнього ворога самостійно.
… Генштаб Росії вибрав класичний час для захоплення України: посівна вже закінчилася, листя ще не розпустилися. Захоплена територія буде з урожаєм, а з можливим опором планують покінчити до появи маскуючої «зеленки».
Війна прийшла в наш дім.

Джерело: Аrgumentua, Макс Левін
Фото: Макс Левін lb.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності