Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Військомати Тернопілля мобілізовуватимуть батьків малолітніх порушників…

На Тернопільщині у випадку вчинення порушень неповнолітніми, їхніх батьків відправлятимуть до військкомату.

Про це було повідомлено у понеділок, 9 травня, під час брифінгу за участі керівників Тернопільської обласної військової адміністрації.

“За вихідні на території області зареєстровано декілька правопорушень. Всі повнолітні порушники громадського порядку відправляються до військкоматів. У разі, якщо правопорушення здійснюють неповнолітні, до військкомату відправляються їхніх батьків”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в умовах воєнного стану на Тернопільщині застосовують жорсткіші покарання для порушників громадського порядку та для грубих порушників правил дорожнього руху.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, осіб, які вчиняють адміністративні порушення, відправляють на військкомат, а у водіїв, які сідають за кермо напідпитку, вилучають авто на штрафмайданчик і надалі транспортний засіб можуть передати на потреби армії або тероборони.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності