Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Військові ВПС США звільняються з армії, щоб не вакцинуватися…

Американські військово-повітряні сили звільнили 27 військових через відмову від вакцинації від коронавірусу. Подробиці розповіла представник ВПС США Енн Стефанек.

Як повідомляє Associated Press, у США військові до 2 листопада мали вакцинуватися від коронавірусу або отримати звільнення від щеплення. В результаті 27 льотчиків стали першими в США, кого звільнили в адміністративному порядку через причини, пов’язані з вакциною.

Вона сказала, що всі льотчики були на першому терміні служби, тому вони були молодою і нижчою ланкою. Також, за її словами, жоден із 27 льотчиків не звертався за будь-якими пільгами, медичними, адміністративними чи релігійними.

Декілька чиновників з інших служб заявили, що, на їхню думку, поки що ВПС зайшли так далеко в цьому процесі і виписали людей через відмову від вакцини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За останніми даними ВВС, понад 1000 льотчиків відмовилися від вакцинації і понад 4700 просять визволення через віросповідання. Станом на минулий тиждень понад 97% військовослужбовців ВПС США вже вакциновано.

Зазначимо, майже 10 тисячам військовослужбовців Корпусу морської піхоти США може загрожувати звільнення з лав ЗС. Вони досі не виконали вимоги зробити щеплення від коронавірусу, хоча відведений для цього термін спливає 28 листопада.

Зазначимо, що на сьогодні у США триває нова “громадянська війна” між республіканським півднем Трампа і демократичною північчю Байдена, так значна частина південних штатів країни, користуючись власною “автономією” почали власну боротьбу із тотальною примусовою вакцинацією, що висвітлюється у американських ЗМІ тільки на місцевих рівнях, так як медіахолдингові корпорації залишилися у руках демократів нинішнього президента…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності