Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Військові завадили Березі помилуватися Скелями Довбуша та Львовом під час війни ( відео #3)

Напередодні газета “За лаштунками” вже повідомляла про курйозний випадок із українським політиком єврейського походження Бориславом Березою, який перебував у жіночому монастирі УГКЦ, що  у Дрогобицькому районі на Львівщині, де працівники місцевого райвійськомату намагалися вручити йому повістку із зобов’язанням у триденний термін, себто сьогодні, у понеділок 11 квітня, стати в них на військовий облік. Що бравий колишній речник “Правого сектору” категорично відмовився робити, поводячись при цьому як істерична панянка, вигадуючи різні відмовки. Це було видно на перших двох відео, знятих очевидцями в монастирі.

Так на перших двох відео політик переконує, що приїхав провідати сім’ю, потім видно, і служить в ТрО. Таокж на відео видно, що військовий йому пред’явив своє службове посвідчення, яке Береза навіть не став дивитися. Але по телефону він заявив якомось полковнику “Льоші”, який вмовляв екс-нардепа розписатися в запрошенні, заявив, що до нього вломилися “невідомі” особи, які не представилися йому, і він вже 2 години чекає на поліцію, яку викликав для розбирання…

А ось тепер стало доступним ще одне відео, яке вже знімав сам Береза надворі, таки дочекавшись поліцейських, яких він викликав телефоном, щоб розібратися із “негідниками” військовими, які наважилися йому вручити запрошення.

Тільки Береза й далі, вже при копах не підписує запрошення стати на місцевий облік. Хоча дійсно, усі приїжджі з інших областей особи чоловічої статі зобов’язані в триденний термін стати на військовий область по новому (навіть тимчасовому) своєму місцю знаходження. І сам тут же розповідає, що тут він уже три дні і приїхав не сім’ю провідати, як було спершу, а помилуватися на скелі Довбуша та Львовом. Про те, що є вояком ТрО теж жодного слова. Натомість, цей кримезний дядько із владних столичних кулуарів у крутій футболці “… моя зброя” тепер істерично чіпляється до невеличких зростом військового із запрошенням, супроводжуючих його тереовців та поліцейських, а чому вони зараз не на фронті?…

Доволі гидко, – коментують у соцмережах це відео та пишуть, що сам Береза вбив цим відео останні залишки довіри до себе.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відео #3

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності