Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Вкладників збанкрутілих банків залишать без грошей

Вкладники збанкрутілих банків можуть залишитися без своїх «кровних». Справа в тому, що у Фонду гарантування вкладів фізосіб більше немає коштів на виплати. За допомогою вирішили звернутися до уряду.

Така інформація випливає з проекту постанови Кабміну «Про забезпечення надання кредиту ФГВФО» і пояснювальної записки до нього.

Уже в найближчі дні він отримає 8 мільярдів гривень. У пояснювальній записці до проекту мовиться, що Фонд звернувся до уряду за грошима одразу з двох причин.

«По перше, з початку року обсяг коштів Фонду на виплати гарантованих депозитів скоротився на 70%. Друга причин – активи Фонду впали нижче критичної позначки в 2,5% від загального обсягу гарантованих депозитів в системі», — йдеться у статті видання FinClub.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності