Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Влада Грузії ще раз показала свій страх перед росією

У торй час коли багато грузинів пам’ятаючи про 2008 рік сьогодні воюють в лавах ЗСУ проти росії, влада Грузії боягузливо заявила, що не вважає за потрібне переглядати безвізовий режим з росією і не вбачає ризику від перебування в країні російських громадян.

Про це повідомляє російське видання ФАН із посиланням на голову правлячої партії «Грузинська мрія – Демократична Грузія» Іраклія Кобахідзе.

«У Грузії діє конкретний [безвізовий] режим [з рф], який, до речі, запровадила колишня влада на початку 2012 року. Сьогодні не видно жодних ризиків. Виходячи з цього, немає жодної необхідності в тому, щоб ми переглянули безвізовий режим, запроваджений свого часу», – сказав Іраклій Кобахідзе.

За його словами, ні про який безконтрольний в’їзд громадян росії до Грузії не йдеться. Влада республіки тримає ситуацію під контролем і грузинська влада не бачить жодних «ніяких ризиків» від росіян у країні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, у червні, коли Україна та Молдова набули статусу кандидатів в члени Європейського Союзу, Грузії в цьому відмовили. Лідери країн ЄС визнали європейську перспективу Грузії, проте визначили деякі умови для відповідного рішення.

Перед цим голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що всі можливі кандидати на членство в ЄС мають санкції проти росії за вторгнення в Україну та загалом бути повністю солідарними з позицією Євросоюзу на міжнародній арені. Це він говорив насамперед щодо Сербії, але уточнив, що умова одна для всіх.

Грузія так і не приєдналася до західних санкцій проти росії за вторгнення до України.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності