Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Влада: Передвеликодній ярмарок – це не «бухенвайн»

Вже цього тижня, 20 березня, в Івано-Франківську розпочнеться ярмарок «Великодній кошик».

Цього разу організатори, вже вкотре, обіцяють змінити формат – не буде закладів громадського харчування, їх місце займуть продавці сувенірної продукції.

Про це днями під час засідання виконавчого комітету повідомила директор КП «Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру» Вікторія Шахоріна.

Щоправда підприємці таки попросили дозволити відкрити хоч один заклад харчування, де б могли поїсти «продавці».
Перший заступник міського голови Зіновій Фітель попросив попередити підприємців, щоб вони не перетворювали передвеликодній ярмарок на свято вина чи по-народньому, як жартували галичани ще за часів Австро-Угорщини, – «бухенвайн». Адже усі чудово розуміють, що на жодному ярмарку так добре не заробиш, як на «рідкому хлібі (7–20%) чи… рідкому м’ясі (40%)». Головне – не робити з них бутербродів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У результаті, члени виконкому підтримали рішення стосовно встановлення дерев’яних ярмаркових будиночків на Вічевому майдані міста.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності