Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

“ВО міністра” замість реформ українцям пропонує обійматися, – Яресько “нервово курить”

Особа із американським громадянством, яка четвертий рік поспіль називається “В .О.” міністра охорони здоров’я, адже ця абревіатура позбавляє її відповідальності, Уляна Супрун замість ефективних реформ порадила українцям… більше обійматися.

Фізичний дотик не лише покращує психічне здоров’я людини, а й зменшує тиск та у деяких випадках знімає біль, каже людина, яка досі приховує свій медичний диплом від громадськості.

Як зазначила Супрун на своїй Facebook-сторінці, зараз у світі існує тенденція до зменшення фізичного контакту між людьми. А у Британії медикам офіційно порекомендували не торкатись пацієнтів та зважати на їхні особисті кордони. Але це не завжди правильно, і така заборона у соціальному житті людей може мати серйозні наслідки для психічного здоров‘я та самопочуття. Навпаки, як показало одне з досліджень, звичайний дотик може зменшити відчуття соціального виключення та покращити настрій. А в деяких випадках – зменшити відчуття болю.

Це відбувається завдяки тому, що в тілі знаходиться безліч рецепторів. Їх стимулювання за допомогою дотику чи обіймів сприяє уповільненню пульсу та зменшенню тиску. Крім того, фізичний дотик має здатність впливати й на вивільнення гормону стресу – кортизолу, що зменшує відчуття стресу та тривожності“, – каже “во міністра”, чия попередниця із Кабміну Яресько, теж із американським паспортом, споглядаючи за Україною і своєю товаришкою з Карибських островів, де вона сьогодні теж допомагає розвалювати економіку, просто “нервово курить”, як кажуть в народі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності