Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

«Vodafone Україна» змінює умови в роумінгових тарифах

Мобільний оператор “Vodafone Україна” (ПрАТ “МТС Україна”) з 29 квітня змінює умови в роумінгових тарифах в сторону обмеження через масове використання тарифів іноземними абонентами, повідомили в прес-службі оператора.

Так, в тарифі Red S в вартість послуги “Роумінг, як вдома” для використання в роумінгу будуть включені: 90 хвилин для вхідних дзвінків з номерів будь-якого оператора світу і вихідних дзвінків в мережі “Vodafone Україна” і “МТС Україна” (раніше – безліміт ); 90 Мб мобільного інтернету (раніше – 500 Мб); 90 SMS / MMS на всі мережі (раніше – 30). При цьому вартість послуги залишається незмінною – 90 грн за сім днів.

Аналогічні зміни оператор вводить і в тарифах Red M (вартість послуги на тиждень – 150 грн і всього по 150 – хвилин, SMS / MMS, Мб) і Red L (вартість послуги на тиждень – 270 грн і всього по 270 – хвилин, SMS / MMS, Мб).

Як відзначили в прес-службі “Vodafone Україна”, зміни торкнуться тільки абонентів передоплати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Зміни не торкнуться контрактних тарифів, так як підписання договору із зазначенням паспортних даних клієнта мінімізує ризик нецільового використання послуги”, – відзначили в компанії.

Такі зміни в ній пояснюють тим, що тарифи, які розроблялися для українських абонентів, викликали підвищений попит з боку абонентів, які постійно проживають в інших країнах.

“Українські тарифи Vodafone спровокували 60-кратне зростання трафіку серед зарубіжних абонентів. Така популярність, на жаль, має і неприємні наслідки. Обсяги споживання значної частини таких користувачів кардинально відрізняються від стандартного профілю користування українських абонентів, які виїжджають за кордон”, – сказали в компанії.

За її даними, найчастіше закордонні абоненти користуються українськими тарифами цілодобово, в комерційних цілях, наприклад, для організації колл-центрів. Тим часом компанія не готова надавати пільговий зв’язок за кордоном для абонентів, які навіть не проживають в Україні, оскільки таке нестандартне використання істотно збільшує витрати, пов’язані з наданням послуги, і ставить під загрозу існування доступного роумінгу для українських абонентів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В “Vodafone Україна” також додали, що зміна параметрів послуги дозволить зберегти для абонентів можливість користуватися пільговими умовами і розвивати послугу – додавати нові країни.

“МТС Україна” восени 2015 року почала працювати під брендом Vodafone.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності