Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Водійські права – в Україні поміняли правила їх отримання

В Україні змінили правила отримання водійських прав. Дане нововведення провели для зменшення кількості ДТП. Тепер посвідчення буде видаватися на два роки.

Нові норми прописані в урядовій постанові №885 «Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами».

Нові правила також передбачають обмеження в швидкісному режимі – не більш 70 км / год. По закінченню двох років водій буде проходити додаткову перевірку на адміністративні порушення. Якщо їх було не більше двох, то компетентні органи видадуть постійні права без складання іспитів.

У разі позбавлення прав, водій-початківець повинен буде заново проходити медогляд, здавати теоретичні та практичні іспити в сервісному центрі МВС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності