Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Водій під наркотою збив п’яного велосипедиста, – Писанкове Прикарпаття

У ніч на 13 липня між селами Марківці та Хом’яківка, що під Івано-Франківськом, водій у стані наркотичного сп’яніння збив чоловіка з велосипедом та врізався в інше авто.

Як повідомили в обласній поліції, 53-річний чоловік, місцевий мешканець, знаходився на проїжджій частині дороги по центру і тримав біля себе велосипед.

Йому на зустріч їхав 19-річний водій Renault Logan, який помітив людину і, щоб уникнути зіткнення, з’їхав у на узбіччя дороги праворуч.

Проте транспортний засіб Opel Astra, який рухався позаду Renault Logan, не зміг уникнути зіткнення і вчинив наїзд на чоловіка, а надалі зманеврував праворуч і врізався в Renault Logan”, – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З місця події госпіталізували травмованого, інші учасники аварії не постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Поліціянти перевірили водіїв на стан сп’яніння. Встановлено, що 27-річний водій Opel Astra був під дією наркотиків. Також медики повідомили, що чоловік з ровером знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини.

Загалом у цій історії пригадується старий анекдот: “…яка держава – такий і теракт”, про літак, що таранить сільський надвірний туалет.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

головне ФОТО – ілюстративне

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності