Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Воююча Україна пропонує Туреччині допомогу після руйнівного землетрусу

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова надати необхідну допомогу Туреччині після серії землетрусів, що сталися в країні раніше в понеділок.

Про це президент України написав у своєму Twitter.

«Я висловлюю співчуття президенту Ердогану, турецькому народу та сім’ям загиблих внаслідок землетрусу в Туреччині і бажаю якнайшвидшого одужання всім постраждалим. Ми підтримуємо народ Туреччини у цей скрутний час. Ми готові надати необхідну допомогу для подолання наслідків катастрофи», – йдеться у повідомленні глави держави турецькою мовою.

Нагадаємо, біля міста Газіантеп із населенням понад 1 млн осіб на півдні Туреччини стався землетрус магнітудою 7,8 балів. Його епіцентр знаходився за 37 км від населеного пункту на глибині 10 км.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сильний землетрус, який стався в ніч на 6 лютого у Туреччині та Сирії, спричинив великі жертви. Влада повідомляє про сотні загиблих.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності