Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Володимир Клюс: Все, на що спромігся уряд – підтвердити статус команди «камікадзе»

«Скоро минає рік з тих пір, як український народ довірив важіль влади цьому уряду. За цей час лунало чимало обіцянок про повернення миру, відновлення стабільності та добробуту. Однак натомість Україна впритул наблизилась до прірви економічної розрухи, а неоголошена війна забрала спокій та впевненість в завтрашньому дні чи не в кожного громадянина нашої держави» – каже опозиційний політик, член Політради Партії розвитку України Володимир Клюс.

За його словами, обіцяючи швидкі й ефективні реформи, посилення боротьби з корупцією, люстрацію, наближення до європейських стандартів у всіх сферах життя, уряд списує всі свої невдачі та провали на війну.

«Як свідчить практика, все, на що спромігся уряд – підтвердити статус команди «камікадзе». Всі інші лозунги, які лунали перед стартом виборчої кампанії – чистої води популізм. Поділивши портфелі, вони забули, для чого прийшли до влади і яку місію їм доручило суспільство» – переконаний Володимир Клюс.

«Економічний колапс, скорочення робочих місць, величезна кількість біженців, яких, по суті, залишили напризволяще – ці та інші проблеми стали підсумком річної роботи влади. Обіцяючи децентралізацію вже довгий період часу, ми спостерігаємо ще більше відбирання бюджетних коштів в регіонах. Про гідне забезпечення військових говорили багато, але хлопці на передовій змушені воювати практично голими руками. Банківська сфера погрузилась у глибоку депресію – економічна катастрофа породила за рік десятки банків-банкрутів» – впевнений політик.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Володимир Клюс підсумував, що Опозиційний блок вимагає відкритого публічного звіту уряду Яценюка як найнепрофесійнішого Кабінету міністрів за весь час Незалежності України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності