Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Володимир Сміх – новий шеф прикарпатської міліції

Наказом Міністра внутрішніх справ України звільнено з органів внутрішніх справ начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області генерал-майора міліції Василя Фелика.

Начальником Управління МВС України в Івано-Франківській області призначено полковника міліції Володимира Сміха. До цього призначення він працював заступником начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області – начальником кримінальної міліції.

Біографія:

СМІХ Володимир Володимирович
Народився 27 листопада 1976 року в селі Корнич Коломийського району Івано-Франківської області.

Після закінчення середньої школи вступив на навчання до Прикарпатської філії Національної академії внутрішніх справ України. В липні 1998-го Володимира Сміха направили для проходження служби в Коломийський міськрайонний відділ міліції – оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічною злочинністю. З травня 2001-го до січня 2003 року працював оперуповноваженим Коломийського міжрайонного відділу УБОЗ УМВС, потім старшим оперуповноваженим, начальником ВДСБЕЗ Яремчанського міськвідділу. Рік очолював відділення ДСБЕЗ Коломийського міськрайвідділу внутрішніх справ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У травні 2005 року В. Сміха призначили начальником Снятинського РВ УМВС. Згодом очолював Коломийський та Івано-Франківський міські відділи міліції. У 2011 році призначений заступником начальника УМВС – начальником кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області.

БРІЗ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності