Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

«ВОЛОНТЕРА» СПІЙМАЛИ НА ГАРЯЧОМУ

У центрі Львова на проспекті Свободи в суботу, 25 квітня, затримали шахрая, який представлявся волонтером фонду «Батьківщина» та збирав гроші нібито на реабілітаційний центр. Насправді ж за цією адресою (м. Львів, вул. Пулюя,29) розташований нічний клуб «Старий маяк».

Чоловіка у помаранчевій жилетці із скринькою для пожертв помітив громадський активіст Олег Радик та викликав працівників міліції.

«Він одразу скинув накидку, сховав у чорний кульок скриньку, але було вже пізно. Дуже гарно зреагував наряд ППС, до якого я підійшов і попросив проконтролювати, щоб він не втік. Чоловік відмовився йти зі мною в райвідділ, тому на мій виклик приїхала оперативна група міліції, зараз його допитують», – розповів для ЗМІ представник ДУКу Олег Радик.
За його словами, чоловікові приблизно зо років. Працівники міліції, кажуть, що він не місцевий. Радик написав заяву в міліцію.

Активісти просять у випадку виявлення волонтерів зі скриньками на вулицях повідомляти в міліцію, адже благодійні організації з доброю репутацією стверджують, що не збирають грошей на вулицях, а ті, хто це робить – шахраї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності