Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ВОЛОНТЕРИ ІГНОРУВАТИМУТЬ ЗАКОН…

Волонтери будуть ігнорувати новий закон щодо регулювання їх діяльності в Україні так само, як проігнорували перший подібний документ.

Про таке в ефірі телемарафону «Україна понад усе» на «5 каналі» заявив координатор громадської ініціативи «Повернись живим» Віталій Дейнега.

«Як волонтери проігнорували перший закон, так само вони проігнорують і другий… Держава спочатку цей волонтерський рух не помічала і не допомагала. Потім вона намагалась якось втручатись, забороняти кудись їздити, загалом якось взяти нас під своє крило. Але насправді – як ми були самі по собі, так ми і є», – зазначив волонтер.

З його слів, наразі рано говорити про те, чи буде новий закон щодо волонтерського руху допомагати благодійникам на ділі.
«Побачимо, як він буде імплементований насправді», – зазначив Дейнега.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 30 березня Президент Петро Порошенко підписав закон № 246-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо волонтерської діяльності». Як повідомила прес-служба Адміністрації Президента, даний закон сприятиме розвитку волонтерського руху в Україні та підвищить якість надання волонтерської допомоги.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності