Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Волинський підрозділ партії Гриценка відправляє заробітчан закордон (фото)

Волинське представництво партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка закликає українців виїжджати на роботу за кордон. Відповідні рекламні оголошення розклеєні на будівлі партії, повідомляє golos.ua і ділиться фотографіями.

При цьому, банери з написами «Робота за кордоном» виконані в кольорах партії Гриценка.

Зазначимо, що Волинське представництво майбутнього кандидата в Президенти розташоване в Луцьку, на вулиці Драгоманова 1а. На головному сайті партії вказано саме цю адресу громадської приймальні.

Раніше Анатолій Гриценко закликав скоротити українську армію і на роки «заморозити» конфлікт на Донбасі. А в розпал Революції Гідності він і зовсім хотів звернути Майдан. Про це Гриценко заявляв зі своїх сторінок у Фейсбук. При цьому, сам політик тоді полетів відпочивати на гірськолижний курорт в Італії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно в ГПУ розповіли, як Анатолій Гриценко з іншими міністрами “знищили українську армію” і створили передумови для російської агресії, а лідер партії «Громадянської позиції» буцімто став рекордсменом з розпродажу озброєння ЗСУ.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності