Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Волиньторф» хочуть приватизувати. Палиця?

Днями голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся із генеральним директором ДК «Укрторф» Андрієм Озерчуком. Вони обговорили перспективи торфовидобувної галузі на Волині.

До речі, за прогнозними оцінками, сировини для виробництва дешевого місцевого палива вистачить ще на 100 років, повідомляє «Вісник».

Відповідно до бачення Володимира Гунчика, є два варіанти розвитку ситуації: передача підприємства у комунальну власність або ж його корпоратизація. Реалізація першого варіанту ускладнена боргами ДП «Волиньторф», які потрібно буде віддавати з місцевого бюджету. У разі корпоратизації держава залишає за собою частину впливу і паралельно відбувається пошук інвестора. Поступово держава передає відсотки інвестору.

Волинська облдержадміністрація уже звернулася з проханням у Міністерство інфраструктури України провести на підприємстві аудит й отримала погодження. Перевірка на ДП «Волиньторф» має стати реальною оцінкою проекту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дехто з обізнаних політичних і громадських діячів у ПРИВАТизації «Волиньторф» вбачає дії наближеного до опального олігарха Ігоря Коломойського його тезки, пана Палиці…

За матеріалами СловоВолині

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності