Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Вони навмисно б’ють тепер по дитячій інфраструктурі, – удар по садочку і не тільки…

кацапи (м’ясники), прозвані так татарами у 16 столітті, сьогодні, 4 грудня, обстріляли дитячий садок у Шуменському мікрорайоні Херсона.

Обстріл стався вранці, повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та оприлюднив фото, на яких видно пошкоджені стіни будівлі та вибиті вікна.

За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу постраждала одна людина.

Також в ніч на сьогодні, 4 грудня, російські окупанти намагалися атакувати об’єкти критичної інфраструктури Івано-Франківської області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вночі наші сили ППО працювали у дев’яти регіонах та знищили ворожу ракету й майже два десятки безпілотників.

На четвертий день після масованого удару російських окупантів по Донеччині рятувальникам вдалося знайти тіло дівчинки, в будинок якої влучила ракета С-300.

Про це повідомив начальника Новогродівської МВА Олександр Шевченко.

«Тіло восьмирічної дівчинки дістали з-під завалів будинку у Новогродівці на Донеччині, в який російські війська вдарили ракетою вночі 30 листопада, повідомив начальник МВА Шевченко», – сказано у повідомлені.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пошукові роботи тривають. Обох батьків дитини, які, ймовірно, перебувають під завалами, досі не знайшли.

Нагадаємо, 30 листопада окупанти влаштували масований удар одночасно по трьох містах Донецької області – Покровськ, Мирноград, Новогродівка. Десять людей було поранено, зокрема четверо дітей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності