Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ВОНИ НЕ РОЗУМІЮТЬ ЧОМУ?! – 70% жителів окупованих територій намагаються уникнути участі у так званих «виборах» диктатора путіна

російські загарбники проводять активну дезінформаційну кампанію проти місцевого населення півдня України, щоб збільшити кількість лояльно налаштованих жителів окупованих територій.

Переважна більшість населення окупованого регіону не підтримує окупаційні дії ворога. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«На тлі всіх намагань окупантів змінити поведінку своєї цільової аудиторії, переважна більшість населення окупованого регіону не підтримує окупаційні дії ворога та продовжують ухилятися від оформлення російських документів», – йдеться у повідомленні.

За оцінками загарбників близько 70% жителів окупованих територій намагаються уникнути участі у так званих «виборах» диктатора путіна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім цього, близько 60% жителів окупованого півдня України займають вичікувальну позицію, та чекають на деокупацію регіону.

Напередодні фейкових «виборів» президента росії загарбники моніторять у соцмережах сторінки мешканців ТОТ, аби заглушити прояви незгоди.

російські загарбники у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області влаштували розіграш призів за фото усіх членів родини на так званих виборчих дільницях.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності