Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ворог націлився на вузловий об’єкт УЗ на Хмельниччині, – викриття СБУ

В Хмельницькій області СБУ викрила та затримала агента ФСБ, який встановлював «GPS-маячок» для ракетного удару рф по об’єкту «Укрзалізниці». Пенсіонер працював режисером.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Агентом фсб виявився Вадим Василевський – пенсіонер, що мешкав у Славуті. Чоловік працював режисером у Будинку культури, а навесні цього року був дистанційно завербований кадровим співробітником «кримського» управління ФСБ.

Завданням зрадника було встановити GPS-трекер біля визначеної окупантами цілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За сигналами «маячка» ворог планував скоригувати ракети для ураження інфраструктурного об’єкта, СБУ спрацювала на випередження.

Наразі зловмисник перебуває під вартою, йому загрожує довічне ув’язнення.

СБУ продовжує свою роботу по виявленню зрадників, які направляють на голови українців російські ракети. Черговий такий злочинець був виявлений у звільненому Херсоні. Завербована вона була вже після звільнення міста ЗСУ.

Раніше Служба безпеки у Сумській області затримала агента ФСБ, який шпигував за Силами оборони на північному кордоні України з росією.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також СБУ викрила двох колаборанток у Херсонській області. Вони пішли на добровільну співпрацю з ворогом після тимчасового захоплення півдня України.

Дійсно, зважаючи, що в області проходить великика вузлова розв’язка УЗ, слід чекати в будь-який момент ворожого удару по ній, а тому слід бути обережним і триматися по далі від таких об’єктів без крайньої необхідності.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності