Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Восени Тернопіль одержить супер-новий “Палац Спорту”, допоки чубляться в Івано-Франківську

Вже цього року у “файному місті Тернопіль”, як колись співали “Брати Гадюкіни”, за рахунок субвенції планують побудувати новий багатофункціональний «Палац Спорту».

Незабаром на місці колишнього стадіону «Текстерно», проспект Злуки, з’явиться «Палац Спорту», адже впродовж року на цьому об’єкті велися підготовчі роботи. Зараз розробляють проектно-кошторисну документацію. Будівельні роботи повинні розпочатися вже восени.

«Палац Спорту» міститиме універсальний зал для занять ігровими видами спорту: баскетболом, футболом, гандболом, окремо будуть зали для занять греко-римською боротьбою та футзалТрибуни «Палацу спорту» розраховані на 2 500 глядачів,  – запевняє голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

 Зазначимо, що для розбудови «Палацу Спорту»  з державного бюджету виділено 27 млн грн.

Нагадаємо, що у сусідньому з Тернополем Івано-Франківську, мером у котрому теж, як і у “файному місті”, є член партії “Свобода”, незабаром вже буде рік, як через політичні амбіції і чвари не можуть приступити до будівництва такого ж нового багатофункціонального палацу спорту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Внизу на фото: приблизно так би міг виглядати багатофункціональний палац спорту в Івано-Франківську.

Підготував Остап Сливка

2158927

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності