Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ВОСКРЕСІННЯ ЮЛІ

Три фракції коаліції пропонують Тимошенко на пост прем’єра…

У кулуарах Верховної Ради уже тривалий час активно мусуються чутки про можливу відставку Арсенія Яценюка з посади прем’єр-міністра України.

Про це йдеться в матеріалі «РБК-Україна». Відставка Яценюка відкладається. До нього приставлять «наглядача».
«Батьківщина», «Самопоміч» та Радикальна партія ведуть переговори про те, щоб висунути на пост (прем’єр-міністра, – ред.) Юлію Тимошенко», – поділився інформацією з автором матеріалу прес-секретар однієї з фракцій більшості.
Прес-секретар також додав, що є непідтверджена інформація про розкол усередині фракції «Народного фронт»: частина нардепів підтримує Яценюка, частина – Тимошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радник Порошенка припустив порушення психологічно-емоційної стабільності у Яценюка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ще 24 липня 2014 прем’єр Арсеній Яценюк подавав у відставку у зв’язку з розпадом коаліції у Верховній Раді, а також у зв’язку з відмовою парламенту підтримати ініціативи Кабміну щодо секвестру держбюджету-2014 і реформу НАК «Нафтогаз України», а потім ще неодноразово погрожував відставкою…
Проте – це ще допоки ВРада висловлює йому довіру. Але наголос залишається незмінним – на слові «допоки».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності