Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Вперше ЄС визнав COVID-сертифікати іншої країни…

Швейцарія стала першою країною, COVID-сертифікати якої визнаватимуться в ЄС нарівні з такими документами, виданими в країнах-членах Євросоюзу.

Про це повідомив речник ЄС Крістіан Віганд. Угода є двосторонньою,тобто документи з даними щодо вакцинації, набутого імунітету або тестування, які були видані в ЄС, визнаватимуться у Швейцарії.

З 1 липня у всьому Євросоюзі і Шенгенської зони почали діяти цифрові COVID-сертифікати. Основна мета їх введення – полегшення подорожей в умовах пандемії, перш за все в період літніх відпусток.

Європейський союз дозволив своїм громадянам вільно подорожувати за наявності двох щеплень від коронавіруса. Повністю вакциновані українці також можуть отримати COVID-сертифікат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В ЄС з 1 липня діє цифровий ковід-сертифікат EU Digital Covid Certificate, який включає один з трьох видів інформації. Це повний курс щеплень від COVID-19, негативний ПЛР-тест і дані про те, що людина вже перехворів коронавірусів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності