Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ВПОЛЮВАВ ТОВАРИША-МИСЛИВЦЯ і термін, а був би на фронті, міг би москаля вполювати (фото)

Поки на сході і півдні повним ходом йде війна, на заході люди й далі розважаються: відпочивають на літніх майданчиках, шалики смажать, загаряють на пляжах, рибалять, полюють…

На Львівщині поліцейські затримали мисливця за підозрою у вбивстві чоловіка під час незаконного полювання. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі. Про це з посиланням на пресслужбу ГУНП у Львівській області.

26 червня близько дев’ятої години ранку у відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції з заявою про зникнення свого 35-річного брата звернувся мешканець одного з сіл району. За словами заявника, напередодні близько опівночі його брат пішов у лісопосадку, розташовану поблизу села, та досі не повернувся.

До розшуку зниклого чоловіка були задіяні співробітники територіального підрозділу поліції та волонтери. Під час пошуків було встановлено, що чоловік, ймовірно, отримав смертельне вогнепальне поранення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства може бути причетний 57-річний житель Самбора, який тієї ночі полював у лісопосадці. Під час опитування чоловік повідомив, що 26 червня близько 1.20 він, вважаючи, що стріляє у звіра, влучив у чоловіка, який ходив лісом.

В подальшому правоохоронці виявили тіло загиблого, з вогнепальним пораненням голови.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури повідомили мисливцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Мисливський карабін, з якого був здійснений смертельний постріл, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Досудове розслідування триває.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності